Безплатната българска мобилна апликация  за защита на децата онлайн Protect

...
Безплатната българска мобилна апликация  за защита на децата онлайн Protect
Коментари Харесай

Международно признание за безплатното българско приложение за защита на децата онлайн

Безплатната българска мобилна апликация  за отбрана на децата онлайн Protect Your Kid беше номинирана в категорията „ Приобщаване и овластяване “ в влиятелния интернационален конкурс World Summit Awards. Номинацията е направена от Европейския софтуерен институт– Център Източна Европа.

„ Това е голямо самопризнание за целия ни екип за напъните, които положихме в нейното основаване. Регламентът на конкуренцията дефинира, че всяка страна може да има единствено по една номинация в дадена категория, което демонстрира, че Protect Your Kid работи добре и се разпознава от потребителите. Направихме го, с цел да оказваме помощ и в действителност не сме очаквали толкоз значимо международнoпризнание. Важното е, че дадохме елементарно наличен избор на родителите да подсигуряват сигурността на децата си в интернет “, сподели Деян Благоев, управител „ Бизнес развиване “ в компанията основала приложението Bulbera.

Функциите на ProtectYourKid включват отбрана от неуместно наличие, ръководство на приложенията, основаване на времеви правила, ограничение на позвъняванията и приложенията нощно време, информация за това, къде се намира детето сега. Апликацията  дава пълен  надзор върху устройствата на децата през смарт телефона, таблета или компютъра на родителя.

Категорията „ Приобщаване и овластяване “ отличава цифрови нововъведения, които способстват за обезпечаване на равни благоприятни условия, обществено, икономическо и политическо приобщаване на всички хора, без значение от пол, вяра, възраст, физически статус или етнически генезис.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР